X

Hvem er vi

Karsten, Kenneth & Klaus

Din lokale partner - nemt og kompetent!
3K Værktøj A/S er grundlagt i 2009 af Karsten Kaas Eriksen, Kenneth Holbek og Klaus Søvang, og siden er der sket meget, men vores fokus er stadig det samme: vores kunder og et højt serviceniveau.

Vi leverer værktøj, tekniske artikler og befæstelse til store og små virksomheder. Vores sortiment udvikler sig til stadighed i takt med vore kunders behov og vi er stolte af, at være totalleverandør indenfor værktøj. Udover ”must-have” brands indenfor værktøj og befæstelse har 3K Værktøj eksklusiv aftaler på Interflon smøreteknologi, Fette skærende værktøjer og er en af to grossister der importerer og sælger Mitutoyo måleværktøj. Disse tre forhandlinger sælges landet over. Firmaet beskæftiger 17 medarbejdere, som alle har bred erfaring og stor ekspertise indenfor branchen. Nøgleordene er kompetence, fleksibilitet, service og teknisk viden.


Vi er aktionærer i Dansk Jerncentral og har adgang til et bredt sortiment af varer til den rigtige pris.
Vi er medlem af VOV, Brancheforeningen for Værktøj og Værktøjsmaskiner og i den forbindelse også medlem af Dansk Erhverv.

Hvem er vi?
"Vi er så fleksible, at du vil tro det er løgn! Nogle gange tror kunden slet ikke på, at vi vil komme med en skruemaskine, hvis de bor i Århus, men det vil vi rigtig gerne" Steen - butikschef "
f9b4db 6347db0f0723471329eb4653f93de8a7.jpg srz p 275 160 75 22 0.50 1.20 01

Adm. Direktør Karsten Kaas Eriksen udtaler:

"Vi arbejder dagligt hårdt på at forbedre vores høje service niveau. Det forpligter altid når man sælger kvalitetsprodukter. Vores daglige job må gerne være sjovt, så derfor kører vi vores virksomhed med et smil".


...

I 2011 oprettede vi datterselskabet
Interflon Danmark ApS

INTERFLON PRODUCERER HØJTYDENDE SMØREMIDLER
der giver besparelsesmuligheder for alle.

Interflon fremstiller slitagenedsættende smøremidler med ekstremt god ydeevne, til vedligeholdelse af udstyr og maskiner fra industri- og levnedsmiddelvirksomheder. Vore produkter øger komponenternes driftssikkerhed, produktiviteten, reducerer samtidigt vedligeholdelsesomkostningerne og energiforbruget. I modsætning til de traditionelle petrokemiske smøremidler, er Interflon produkter forstærket med højtydende additiver og MicPol® partikler.

produkter

Kreditvurderingsvirksomheden Bisnote har tildelt INTERFLON den bedste kreditvurdering AAA Bronze.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Læs mere om INTERFLON her


Lagervarer der er bestilt
inden kl. 8:30

Leveres samme dag i Horsens og Aarhus området.
Lagervarer til resten af landet afsendes samme dag, som de er bestilt.

Læs mere om levering

Vi har ALTID minimum 10.000 varenumre på lager

 

Find produkterne her